Aanstekers bedrukken? Dit zijn de 3 goedkoopste aanbieders.

aanstekers

Het overzicht

Dus, je bent op zoek naar een online drukkerij waar je eenvoudig aanstekers kan laten bedrukken met een eigen foto, logo of print? Wij vergeleken de verschillende online drukkerijen die leveren in België. Hieronder onze top 3!

1) Drukland.be number-1-icon

Prijs per aansteker: €0,61

Informatie:  Prijs geldig bij aankoop van een set van 250 stuks. Keuze uit een standaard model, een model met flesopener of een elektrische aansteker.

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.drukland.be

2) PrintDeal.be

Prijs per stuk: €2,17

Informatie:  Prijs geldig bij aankoop van een set van 50 stuks. Ruime keuze in kleuren (tip!)

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.printdeal.be/aanstekers

3) Smartphoto

Prijs per stuk: €39,95

Informatie:  Hier kies je voor een kwalitatieve aansteker uit metaal, navulbaar, van het merk Zorr

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.smartphoto.be/aansteker

 

Bovenstaand overzicht houd geen rekening met beschikbare kortingscodes en tijdelijke promoties. Raadpleeg steeds de site voor de meest actuele prijzen.

Waarom aanstekers laten bedrukken?

Het is altijd enorm handig om een vuurtje op zak te hebben, ook voor niet-rokers. Aanstekers worden veel gebruikt in het dagelijkse leven en kunnen daarom -bedrukt met uw logo- een ideaal relatiegeschenk zijn. Het is goedkoop om te laten maken en uw bedrijf komt op die manier veel in beeld. Want iedereen heeft toch soms eens een vuurtje nodig, niet? Je kan er dus gerust van zijn dat de aanstekers gebruikt zullen worden. Doe nu jouw voordeel en ontdek bij onze selectie van drukkerijen waar je aanstekers kan bestellen voor de laagste prijs.