Babykleding bedrukken

Babykleding hoeft niet altijd doordeweeks en onorigineel te zijn! Wat als je nu eens een slabbetje, baby t-shirt of babypakje zou laten bedrukken met een eigen foto of logo? Tegenwoordig zijn er wel enkele sites waar u uw babykleding bedrukken kan. Het leuke hieraan is dat u uw eigen t-shirtjes kunt ontwerpen zoals u dat zelf wil.

Krijgt een foto van de ouders of grootouders een plekje op de t-shirt? Het logo van papa’s bedrijf? Zijn favoriete knuffeldiertje? U kunt zich wel inbeelden hoe schattig gepersonaliseerde baby t-shirts wel zijn! Maar waar kunt u uw babykleding laten bedrukken? Wij gingen alvast op zoek naar een plek waar het goedkoop is. Hieronder leest u onze bevindingen. Veel succes!

Babykleding bedrukken bij Smartphoto: veel keuze en goedkoop!
De onlike drukkerij Smartphoto.be is een van onze favorieten als het aankomt op het bedrukken van baby kledij. Die site staat garant voor een uitstekende service (pakjes worden verzonden met bPost, gegarandeerd kwaliteit en u kijgt bovendien 25% korting op uw tweede identieke exemplaar!!). Hieronder enkele voorbeelden van te bedrukken babykledij. Ze hebben uiteraard een veel uitgebreider gamma, bekijk er ook eens hun leuke te personaliseren knuffels!

romberbabykledij

Zoals je merkt, de prijzen mogen er zeker wezen! Deze babykledingstukken zijn bovendien te ontwerpen in verschillende maten en verschillende kleuren. Wenst u meer te weten te komen over hoe u uw slabbetjes, baby t-shirts en schattige baby-pakjes kunt laten bedrukken bij Foto.com, bekijk dan hier hun pagina met hun babykleding gamma.

Succes en veel ontwerp-plezier, maak er maar een mooie creatie van!