Boxershort bedrukken

Zoekt u een goede Belgische webshop waar u een boxershort kunt bedrukken? Ga dan zeker eens langs bij Foto.com. Gloednieuw in hun gamma: vanaf €9,99 (exclusief verzendingskosten) kunt u er namelijk uw eigen boxershort personaliseren met een foto / tekst / logo en deze vervolgens ook laten bedrukken en bestellen!

Vele mogelijkheden, steeds origineel
De mogelijkheden zijn legio. Verras uw lief met een boxershort waar u op prijkt… Verras uw vriend op zijn vrijgezellenfeest met een boxershort waar zijn vrouwelijk idool op staat, verbaas uw vriendin met een unieke zelfontworpen boxer…

Waar kunt u een boxershort laten bedrukken?
U kunt boxershorts (en nog heel wat andere leuke zaken) laten bedrukken bij Foto.com. U hebt de keuze uit de maten Medium, Large en XL. Wat de kleuren betreft, kunt u kiezen uit wit en zwart. Wenst u geen foto maar gewoon tekst te bedrukken, dan schrijft u gewoon een tekst in Paint, slaat u die op als foto en upload u die afbeelding vervolgens naar hun website.

Hoe u het ook draait of keert, wenst u uw vriend of vriendin te verrassen met een superorigineel cadeau, dan kunt u niet missen door iets te laten bedrukken. Hiermee geeft u het voorwerp een persoonlijke touch. T shirts bedrukken, een trui bedrukken, of in ons geval hier een boxershort, u kunt het allemaal online bij Foto.com dus neem er zeker eens een kijkje!