Petjes bedrukken

petjesbedrukWaar kan je petjes laten bedrukken?
Petten bedrukken kan bij verschillende websites. Ik deed even een kort onderzoekje en ik kwam tot de vaststelling dat het bedrukken van petten niet bij al onze partners mogelijk is. Hieronder heb ik alvast de betrouwbare webshops verzameld waar u dit wel kunt doen.

1) Photobox.be number-1-icon

Prijs per pet: €13,50

Informatie:  Hier kan je kiezen tussen 2 soorten en verschillende kleurtjes.

Website (info en aankoop): bezoek de site http://nl.photobox.be

2) Vistaprint.be

Prijs per pet: €13,60

Informatie:  Bij Vistaprint zijn ook gegraveerde petjes een optie. Kijk ook of er geen interessante kortingen lopen.

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.vistaprint.be

3) Printdeal.be

Prijs per pet: €4,00

Informatie:  Printdeal is de goedkoopste, maar als je slechs €4 wil betalen per pet dan dien je er minstens 25 stuks te bestellen

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.printdeal.be/petjes

 

Misschien speelde uw voetbalploeg wel kampioen en wil u deze titel vieren met originele petjes! Of u organiseert een evenement in de zomer en u wil gratis petjes uitdelen met daarop uw logo… Wat u ook kiest, de mogelijkheden zijn oneindig. Petjes bedrukken kan op vele plekken. In deze post ging ik voor u op zoek naar een site waar u petjes bedrukken kunt online.

Petjes bedrukken online
Petjes bedrukken via het internet is doodeenvoudig. U selecteert de foto of het logo dat op het petje moet verschijnen (de foto moet op uw PC staan of op een USB stick verbonden aan de PC). Vervolgens gaat de website uw foto automatisch uploaden en in de meeste gevallen zult u een voorbeeld zien. In sommige gevallen kunt u ook de kleur van de petjes kiezen. Bevalt het voorbeeld u, dan kunt u de petjes bestellen. Betalen kan veilig online (internetbankieren, overschrijving of credit card) en binnen de kortste keren mag u uw bedrukte petjes bij u thuis verwachten!