Schort bedrukken? Ontdek hier de goedkoopste online drukkerij!

Schort

Het overzicht

Een schort laten bedrukken via het internet? Dat is snel, goedkoop en bijzonder leuk! Verras je mama of papa met dit cadeau. Koken zal nu nog leuker worden! En wij helpen je graag een handje, want we gingen voor jou op zoek naar alle online drukkerijen waar je een schort kan laten bedrukken. Hieronder het resultaat, met de goedkoopste bovenaan. Succes!

1) Photobox.be number-1-icon

Prijs per stuk: €15,60

Informatie:  Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en je kan tekst of een foto laten bedrukken

Website (info en aankoop): bezoek de site http://nl.photobox.be

2) Smartphoto

Prijs per stuk: €17,95

Informatie:  Je kan ook opteren voor een schort in kindermaten. Dus ideaal voor je kinderen indien ze graag koken!

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.smartphoto.be/fotocadeau/schorten

3) Printdeal.be

Prijs per stuk: €6,60

Informatie:  Printdeal is de goedkoopste, maar enkel als je grote hoeveelheden afneemt. De prijs van €6,60 geldt enkel bij een afname van minstens 20 stuks. Wel veel keuze in kleuren en modellen, dus zeker een aanrader indien je veel schorten wil laten bedrukken

Website (info en aankoop): bezoek de site http://www.printdeal.be/schorten-bedrukken

 

Bovenstaand overzicht houd geen rekening met beschikbare kortingscodes en tijdelijke promoties. Raadpleeg steeds de site voor de meest actuele prijzen.

Waarom een schort online laten bedrukken?

Altijd een erg leuk cadeau om te geven en om te krijgen, een eigen schort, of je nu kan koken of niet. Het leuke eraan is dat je heel creatief kan zijn met het ontwerp en zo een schort kunt maken die echt bij de persoon in kwestie past. Plaats een foto, tekstje, eigen ontwerp of logo en verras iemand met een gepersonaliseerde schort. Succes gegarandeerd! Gelukkig is dit topcadeau niet al te duur en bestelbaar op diverse websites. Op deze sites kunt u een overzicht vinden van drukkerijen en kunt u zien waar je het goedkoopst een schort kan laten bedrukken.