Trui bedrukken

T-shirts bedrukken is heel populair. Zowel in België als Nederland gaan maandelijks duizenden mensen op zoek naar een drukker om t-shirts te voorzien van een eigen logo of ontwerp. Maar wat als het winter is? Dan lijkt het me niet evident om met gepersonaliseerde t-shirts rond te lopen. Gelukkig spelen de meeste online drukkers in op deze weersomstandigheden: je kan tegenwoordig bij hen een trui bedrukken met je eigen ontwerp!

Waar kan je een trui bedrukken?

Het was niet zo eenvoudig om een kwalitatieve partner te vinden waar men een trui bedrukken kan. Smartphoto (vroeger Extrafilm), doorgaans een van de goedkoopste, biedt deze mogelijkheid namelijk niet aan. Ook bij Pixum kunt u niet terecht indien u uw eigen trui wil ontwerpen en laten bedrukken. Wij vonden wel vier andere kwalitatieve partners. Hieronder hebben we ze beknopt voor u besproken.

1) Digitransfer


Digitransfer.be is een Nederlandse webshop. De prijzen die u op de afbeelding ziet lijken heel goedkoop. U dient echter wel rekening te houden dat deze nog zullen stijgen, daar ze wel verzendkosten rekenen voor België. Bij Digitransfer kunt u kiezen uit een fleece trui of een sweater. Bovenstaande truien zijn te bestellen vanaf 25 stuks (dit verklaart waarom ze zo goedkoop zijn). Indien u slechts een trui wenst te bedrukken, dan moet u op deze Digitransfer pagina zijn.

2) Pixdigi


Vanaf 25,99 kan je bij Pixdigi een sweatshirt laten personaliseren met je eigen foto, print, logo of ontwerp. De software is heel eenvoudig in gebruik. Zeker een aanrader om daar even te kijken. Klik in het menu op cadeaus en kies dan voor textiel. Daar vindt u deze sweater terug.

3) Foto Delhaize


Idem als Pixdigi. Soms hebben ze wel een korting, dus het kan nuttig zijn om ook even een kijkje te gaan nemen bij Foto Delhaize. Zelfde werkwijze: klik in het menu op cadeaus en kies dan voor textiel.